Particulier

Particulier

Als particulier kunt u bij Ancora terecht voor al uw verzekeringen. Onze specialisten zijn u graag van dienst om samen met u de verzekering(en) te kiezen die het beste bij u passen. U mag van ons verwachten dat we zorgvuldig te werk gaan, in uw belang. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunt u hieronder lezen.

 

 1. Inventarisatie
  De verzekeringsadviseurs van Ancora laten niets aan het toeval over. Om te zorgen voor een optimale dekking, brengen wij eerst uw risico’s en uw huidige verzekeringen in kaart. Dit is de basis voor ons advies aan u.
 2. Vooruitkijken
  Als we eenmaal een goed beeld hebben van uw huidige verzekeringen, kijken we ook meteen vooruit. Wellicht heeft u toekomstplannen die van invloed kunnen zijn op uw verzekeringssituatie. Eerder stoppen met werken is daar een voorbeeld van, of de studie van uw kinderen. Bij Ancora vertalen wij uw wensen en plannen altijd door in ons verzekeringsadvies. Zodat u niet alleen nu, maar ook straks goed verzekerd bent.
 3. Advies
  Nadat uw verzekeringssituatie helemaal in kaart is gebracht, gaan wij voor u aan het werk. Wij stellen een pakket van verzekeringen samen dat aansluit op uw wensen en verwachtingen, tegen de scherpste premie.
 4. Afsluiten en administratieve afhandeling
  Heeft u eenmaal een verzekering afgesloten via Ancora, dan regelen wij de afhandeling. Dit is inclusief alle polisformaliteiten, het overschrijven van uw bestaande polissen en het zorgvuldig controleren van de nieuwe polisstukken.
 5. Nazorg
  Met uw nieuw afgesloten pakketverzekering heeft u de meest gunstige dekking tegen de laagst mogelijke prijs; die zekerheid heeft u. Maar daarmee houdt onze dienstverlening niet op. Zo voeren wij eventuele wijzigingen in uw privé-situatie door en informeren wij u over nieuwe producten en veranderde wetgeving die financieel interessant voor u kunnen zijn.

Wij helpen u graag
verder

Onze medewerkers staan voor u klaar om met u mee te denken en u hierbij verder te helpen.