• 5

 • 91 m2

 • 2 slaapkamers

 • A

Katwijk – Noordmanshof 9

€ 374.000,-

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goed onderhouden en turn-key appartement met veel leefruimte en woongemak? Zoek niet verder!

Gelegen op een mooie locatie in Rijnsoever Noord ligt dit keurig afgewerkte 3-kamerappartement met royaal balkon. Het appartement is volledig geïsoleerd en ligt op de tweede verdieping.
Er is een lift in het complex aanwezig en op de begane grond heeft u de beschikking over een eigen berging. Dankzij de gunstige ligging, nette afwerking en het vele woongemak is dit een ideale woning.

Het complex ligt in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Rijnsoever Noord; een prettige nieuwbouwwijk aan de rand van Katwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving. Aan de voorzijde van het complex treft u voldoende parkeergelegenheid. In Katwijk vindt u de bekende en gezellige Boulevard, het strand, het knusse centrum en diverse scholen. De wijk wordt omringd door groen en sportverenigingen en ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen met de N206 op korte rijafstand. Op nog geen 10 minuten fietsafstand liggen de prachtige duinen en het strand.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en liftopgang. Tevens heeft u de beschikking over een eigen berging voorzien van elektra.

2e verdieping:
Entree, gang, meterkast, twee goed formaat slaapkamers, modern vrij hangend toilet, technische ruimte (CV combiketel uit 2012, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie), moderne en geheel betegelde badkamer met inloopdouche, hangend toilet en wastafelmeubel, zeer grote living en een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en een composiet werkblad. Fraaie raampartij tot aan de vloer en toegang tot het zonnige balkon op het noordwesten.

Kenmerkend voor dit royale appartement is het bouwjaar van 2012, waarmee uw toekomstige woning optimaal is geïsoleerd en geheel is v.v. kunststof kozijnen met HR++ dubbele beglazing. Het appartement wordt c.v.-gas verwarmd door middel van een Intergas HR combiketel en beschikt over een energielabel A. De servicekosten bedragen € 190,42 per maand.

De woning wordt verkocht via een koopgarant regeling.

DIT IS KOOPGARANT:
Door de hoge prijzen op de woningmarkt is de stap naar koop voor veel mensen helaas niet te maken. Dunavie zet Koopgarant in om betaalbare koopwoningen op de markt te brengen.
U krijgt van Dunavie een korting van 15% op de marktwaarde van de woning (al verrekend in de koopprijs), waardoor uw woonlasten een stuk lager uitvallen. Bovendien biedt Koopgarant terugkoopgarantie.
Als u wilt verhuizen koopt Dunavie de woning gegarandeerd van u terug. U bent dus altijd verzekerd van een snelle verkoop. Is uw woning onverhoopt in waarde gedaald dan deelt u het verlies met Dunavie. Bij een waardestijging wordt de winst gedeeld. Koopgarant is kopen zonder zorgen!

BETAALBAAR DOOR DE KORTING
Met Koopgarant koopt u uw woning met korting en dat biedt voordelen. U kunt bijvoorbeeld een lagere hypotheek afsluiten, zodat u iedere maand geld overhoudt voor andere zaken. Of u kunt voor een duurdere woning kiezen als dat binnen uw financiële mogelijkheden past.
In ieder geval wordt u met Koopgarant voor 100% eigenaar van de woning.

TERUGKOOPGARANTIE
Dunavie koopt de woning gegarandeerd van u terug. Op het moment dat u besluit om een andere woning te kopen wordt u niet geconfronteerd met dubbele woonlasten. U hoeft alleen een brief te sturen waarin u aangeeft uw woning te willen verkopen. Dunavie zorgt voor de rest. Met uw medewerking duurt de terugkoopprocedure maximaal drie maanden.

VOLLEDIG EIGENDOM
U wordt volledig eigenaar van de woning die u met Koopgarant aankoopt. Met alle voordelen, zoals de hypotheekrenteaftrek, en verplichtingen die daarbij horen. De grond van het Koopgarant woning wordt uitgegeven in erfpacht. De volledige afkoop van de erfpacht is onderdeel van de verkoopprijs. De erfpacht wordt alleen ingezet om de terugverkoop van de woning aan Dunavie te garanderen.

ZELF IN DE WONING WONEN
Dunavie heeft de taak om mensen te huisvesten. Om te voorkomen dat de woningen die we verhuren of verkopen verkeerd worden gebruikt, mag u de woning niet verhuren of als bedrijfsruimte gebruiken. U moet er zelf in wonen.

WINST EN VERLIES DELEN
De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. Daarbij vormt de prijs die u destijds voor de woning hebt betaald de basis. Als uw woning in waarde is gestegen, ontvangt u 85% van de winst. Is de waarde gedaald, dan neemt Dunavie 15% van dit verlies voor haar rekening. Verbeteringen die u in de woning aanbrengt, worden buiten de winstdeling gehouden. De taxateur bepaalt hier de waarde van, en die getaxeerde waarde wordt voor 100% aan u vergoed.

OVERDRACHT
De overdracht dient plaats te vinden bij Verhees notarissen.

TOEWIJZING
De toewijzing ter keuze aan Stichting Dunavie. Zittende huurders van Stichting Dunavie hebben voorrang.

Lees de gehele omschrijving

Kenmerken

 • Status

  Beschikbaar

 • Vraagprijs

  374.000

 • Oplevering

  In overleg

 • Woonoppervlakte

  91 m2

 • Inhoud

  286 m3

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Plaats

  Katwijk

 • Adres

  Noordmanshof 9

 • Soort woning

  Appartement

 • Type

  Galerijflat

 • Bouwjaar

  2012

 • Bekijk alle kenmerken

Media

Brochure

Voor deze woning zijn de volgende brochures beschikbaar: