• 5

 • 68 m2

 • 2 slaapkamers

 • A

Valkenburg – Langekamp 19

€ 272.000,-

Omschrijving

Goed onderhouden maisonnette gelegen in de jonge woonwijk ’t Duyfrak.
In en nabij deze woonwijk treft u diverse voorzieningen zoals sportverenigingen, supermarkt, winkels, etc.
De wijk is zeer centraal gelegen ten opzichte van het Katwijkse strand, het Valkenburgse meer en de steden Leiden, Amsterdam en Den Haag. Op steenworp afstand van de woning treft u de oever van de Oude Rijn met aan de overzijde de gemeente Oegstgeest.

De indeling van de woning is als volgt:

Woonlaag: via de ruime entree komt u in de L-vormige woonkamer met open keuken. De woonkamer is zeer licht door de vele raampartijen en oogt heerlijk ruim door het hoge plafond. De nette uitgevoerde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de woonlaag bevindt zich tevens een handige bergkast met wasmachine aansluiting en cv-opstelling, praktische trapkast en een licht uitgevoerde badkamer met idouchecabine, toilet en wastafelmeubel.
Op de ruime galerij aan de voorzijde van de woning heeft u plek voor een zithoek. Deze is gelegen op het westen. Hier kunt u dus in de middag en avond genieten van het zonnetje.

Slaaplaag: op de verdieping treft u een vide en 2 goed formaat slaapkamers.

Tevens beschikt de woning over een eigen parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. De mogelijkheid om de fiets te stallen heeft u in de gezamenlijke fietsenberging.

De woning wordt c.v.-gas verwarmd door middel van een Intergas HR combiketel en is goed geïsoleerd.

Bijzonderheden:
– volledig geïsoleerd
– eigen parkeerplaats
– bouwjaar: 2009
– servicekosten: € 67,50 per maand
– energielabel: A

De woning wordt verkocht via een koopgarant regeling.

DIT IS KOOPGARANT:
Door de hoge prijzen op de woningmarkt is de stap naar koop voor veel mensen helaas niet te maken. Dunavie zet Koopgarant in om betaalbare koopwoningen op de markt te brengen.
U krijgt van Dunavie een korting van 15% op de marktwaarde van de woning (al verrekend in de koopprijs), waardoor uw woonlasten een stuk lager uitvallen. Bovendien biedt Koopgarant terugkoopgarantie.
Als u wilt verhuizen koopt Dunavie de woning gegarandeerd van u terug. U bent dus altijd verzekerd van een snelle verkoop. Is uw woning onverhoopt in waarde gedaald dan deelt u het verlies met Dunavie. Bij een waardestijging wordt de winst gedeeld. Koopgarant is kopen zonder zorgen!

BETAALBAAR DOOR DE KORTING
Met Koopgarant koopt u uw woning met korting en dat biedt voordelen. U kunt bijvoorbeeld een lagere hypotheek afsluiten, zodat u iedere maand geld overhoudt voor andere zaken. Of u kunt voor een duurdere woning kiezen als dat binnen uw financiële mogelijkheden past.
In ieder geval wordt u met Koopgarant voor 100% eigenaar van de woning.

TERUGKOOPGARANTIE
Dunavie koopt de woning gegarandeerd van u terug. Op het moment dat u besluit om een andere woning te kopen wordt u niet geconfronteerd met dubbele woonlasten. U hoeft alleen een brief te sturen waarin u aangeeft uw woning te willen verkopen. Dunavie zorgt voor de rest. Met uw medewerking duurt de terugkoopprocedure maximaal drie maanden.

VOLLEDIG EIGENDOM
U wordt volledig eigenaar van de woning die u met Koopgarant aankoopt. Met alle voordelen, zoals de hypotheekrenteaftrek, en verplichtingen die daarbij horen. De grond van het Koopgarant woning wordt uitgegeven in erfpacht. De volledige afkoop van de erfpacht is onderdeel van de verkoopprijs. De erfpacht wordt alleen ingezet om de terugverkoop van de woning aan Dunavie te garanderen.

ZELF IN DE WONING WONEN
Dunavie heeft de taak om mensen te huisvesten. Om te voorkomen dat de woningen die we verhuren of verkopen verkeerd worden gebruikt, mag u de woning niet verhuren of als bedrijfsruimte gebruiken. U moet er zelf in wonen.

WINST EN VERLIES DELEN
De terugkoopprijs wordt berekend aan de hand van een nieuwe taxatie. Daarbij vormt de prijs die u destijds voor de woning hebt betaald de basis. Als uw woning in waarde is gestegen, ontvangt u 85% van de winst. Is de waarde gedaald, dan neemt Dunavie 15% van dit verlies voor haar rekening. Verbeteringen die u in de woning aanbrengt, worden buiten de winstdeling gehouden. De taxateur bepaalt hier de waarde van, en die getaxeerde waarde wordt voor 100% aan u vergoed.

OVERDRACHT
De overdracht dient plaats te vinden bij Verhees notarissen.

TOEWIJZING
De toewijzing ter keuze aan Stichting Dunavie. Zittende huurders van Stichting Dunavie hebben voorrang.

Lees de gehele omschrijving

Kenmerken

 • Status

  Verkocht

 • Vraagprijs

  272.000

 • Oplevering

  In overleg

 • Woonoppervlakte

  68 m2

 • Inhoud

  278 m3

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Plaats

  Valkenburg

 • Adres

  Langekamp 19

 • Soort woning

  Appartement

 • Type

  Maisonnette

 • Bouwjaar

  2009

 • Bekijk alle kenmerken

Media

Brochure

Voor deze woning zijn de volgende brochures beschikbaar: